Copyright © TechTaco
Design by Dzignine

vineri, 2 noiembrie 2012

Google prezinta tableta Nexus 10

Google reuseste sa-si completeze familia de device-uri nu doar cu o noua prezenta, ci cu doua - Nexus 10 este o tableta de 10 inch (25.4 cm) cu o rezolutie surprinzator de buna.

In ciuda celor doua camere - 5 Mpx si 1.9 Mpx - a ecranului de 2.560 x 1600 (pe care Google il numeste ca avand cea mai mare rezolutie de pe o tableta de acest tip), Nexus 10 nu surprinde cu vreo caracteristica uimitoare.

Ruleaza Android 4.2 Jellybean, ce a primit imbunatatiri pe partea de Google Now si acum are meniul pe partea centrala. Modul de operare al camerei a fost schimbat, dezactivarea flash-ului spre exemplu se face cu hold si swipe spre o iconita in afara cercului de focalizare.
Tableta poate fi folosita de mai multi utilizatori si fiecare va avea propriul desktop cu iconite si foldere, separat de alt user.
Ce mai aduce nou versiunea 4.2 este o tastatura ce suporta actiuni de tip swipe, in care poti scrie un mesaj doar atingand primele litere (fara a ridica degetul de pe ele) si a astepta sa apara predictia. Este ceva ce facea deja Swype, dar acum e integrat in Android.

Tableta construita de Samsung foloseste un procesor Dual-Core A15, un GPU Mali T604 si 2 GB RAM. Varianta de 16 GB va costa 399 $, iar cea de 32 GB va fi 499 $. Va fi disponibila incepand cu 13 Noiembrie de pe Google Play Store.

Surse: Articol, Site

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu