Copyright © TechTaco
Design by Dzignine

duminică, 23 septembrie 2012

HTC anunta doua telefoane Windows Phone 8

HTC sare de la One la 8 si Nokia iese din schema de promovare alaturi de Microsoft.
Acum mai putin de o luna Nokia anunta cele mai puternice telefoane ce ruleaza Windows Phone 8. HTC a anuntat Windows Phone 8S si Windows Phone 8X, doua telefoane menite sa devina noile "flagship devices". In trecut HTC doar a cochetat cu sistemul de operare mobil de la Microsoft, lansand Mozart, Trophy, Titan si Titan II, ultimul dintre acestea doar in S.U.A.

HTC Windows Phone 8X are un ecran de 4.3 inch (11 cm), cu o rezolutie 1280 x 720. Devenit deja ceva standard pentru telefoane de acest calibru, ecranul Super LCD 2 este protejat de Gorilla Glass 2. Procesorul dual-core Snapdragon S4 de 1.5 Ghz este ajutat de 1 GB RAM si 16 GB de stocare interna. Pe langa GSM, GPRS, EDGE, HSPA, WCDMA si WiFi, 8X suporta si tehnologia de mare viteza LTE.


La partea video HTC nu a lasat nimic la voia intamplarii - camera frontala de 2.1 mpx are un unghi de 88 de grade, mai larg decat al multor telefoane. Camera principala de 8 mpx si f/2.0 are un singur LED flash. 1080p este maximul la care pot filma cele 2 camere.


HTC Windows Phone 8S reprezinta un telefon mid-range, cu un ecran de 4 inch (10 cm) si rezolutie WVGA (800 x 480). Procesorul ramane dual-core Snapdragon S4, dar la 1 Ghz, cu doar 512 MB RAM si 4 GB stocare interna, dar cu posibilitatea de expansiune prin microSD. Ii lipseste camera frotala a lui 8X si cea principala este de 5 mpx, cu posibilitatea de a filma la maximum 720p.


Ambele telefoane folosesc Beats Audio si ImageChip, un sistem de procesare ce asigura calitate mai buna a imaginii, fotografiere extrem de rapida si capturarea de poze chiar si in modul de inregistrare video.


Ambele telefoane sunt asteptate in luna Noiembrie.


Surse: Articol 1, Articol 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu