Copyright © TechTaco
Design by Dzignine

marți, 18 septembrie 2012

Panasonic prezinta Lumix GH3

Si de aceasta data zvonurile se dovedesc foarte exacte - Panasonic a anuntat succesorul lui GH2.
La un an dupa lansarea GH2, Panasonic prezinta oficial Lumix DMC-GH3, o varianta mult imbunatatita a predecesorului.
Senzorul Live MOS de 16 mpx vine cu un sistem de autofocus imbunatatit si cu valori ISO ce pot atinge 25.600, in modul extins. Poate fotografia la maximum 6 fps la rezolutie maxima si la 20 fps la rezolutia de 4 mpx.
Body-ul este fabricat dintr-un aliaj de magneziu si este rezistent la praf si stropi de apa - aspecte complet noi pentru linia mirrorless Micro Four Thirds de la Panasonic.
Ecranul a fost refacut - OLED de 3 inch (7.62 cm) cu touchscreen si posibilitatea de rotire si inclinare. Si pentru a nu se lasa mai prejos de Canon 6D, GH3 are WiFi cu functionalitate similara.
Partea video a fost cea mereu apreciata la GH2. Astfel, Panasonic a declarat ca peste 70% din cererile fanilor au fost indeplinite cu GH3 - posibilitatea de a adauga Time Code, intrare pentru casti si pentru microfon 3.5 mm. Poate filma la 1080p 24fps/30fps, dar si 60fps. Are integrata posiblitatea de a filma slow/fast motion.
Desi este mai mica decat 5D Mark III, de exemplu, Lumix GH3 pare ca vrea sa scape de eticheta "M43" si se apropie de T4i ca dimensiuni.
Nu au fost confirmate data de lansare sau pretul, dar in urma anunturilor Nikon si Canon, GH3 ar putea veni pana la finalul anului la un pret apropiat de 2.000 $.

Surse: Articol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu